Huissen-Lith City.
7 juli 2026 - Maren-Kessel, Nederland
Dinsdag, 7 juli.
Hallo allemaal. Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor jullie reacties gedurende onze fietstocht van Zwitserland naar huis. Vandaag bleek dat we in totaal 1153 km hebben gefietst. Deze laatste dag namen we afscheid van de rivier de " Rijn" en fietsen we naar die andere rivier " De Maas". Ook vandaag weer prima fietsweer om naar huis te rijden ondanks de stevige tegenwind. Omstreeks 14.45 was het zover en reden we het erf op. We hadden deze trip al een half jaar geleden gepland. Wij dachten dat het tegen het hoogseizoen druk zou zijn op de Rijnroute en hadden daarom toen alle overnachtingen ook geboekt. We hadden in de eerste week, net als dat echtpaar uit Engeland, met die extreem hete dagen niet kunnen fietsen maar dan hadden we problemen gekregen met de geboekte overnachtingen. Dus vertrokken we 's-morgens al voor 06.00 om rond het middaguur op de overnachtingsplaats te zijn en de rest van de dag rustig aan te doen om vervolgens om 21.00 te gaan slapen. Dit ging, tegen onze verwachting in, prima en hebben dat vier extreem hete dagen zo volgehouden. Tijdens onze wandeltocht naar Spanje zo'n 9 jaar geleden hadden we al geleerd dat de mens zich beter aan kan passen aan het weer want het weer past zich niet aan de mens aan. Dank aan Coby die onderweg zorgde voor de navigatie en alles heeft geregeld met betrekking tot de boekingen. Ook dank aan de kinderen die ervoor gezorgd hebben dat de moestuin geen puinhoop werd. Nogmaals bedankt voor jullie belangstelling en tot ziens maar weer.

Dank en geniet van jullie eigen plek, thuis.
Heel fijn om allemaal te lezen hoe de tocht verlopen is, ook de schrijfwijze van ons pap, maakt het nog leuker 😊
Fijne dag om thuis te komen en even lekker met de beentjes omhoog.